ایجاد اشتغال با ۱۰ کیلوگرم شیر
تاریخ: ۸:۴۹ :: ۱۳۹۷/۰۹/۳۰
همت و اراده دلیل موفقیت کارآفرین جوان سیلوانا

صیاد درویش مسلک یکی از جوانان بخش سیلوانای ارومیه میباشد که منتظر مسئولان نشست تا شغلی برای او فراهم شود. صیاد جوان ۲۲ ساله ساکن روستای برازان بخش سیلوانا می باشد که توانست… صیاد درویش مسلک یکی از جوانان بخش سیلوانای ارومیه میباشد که منتظر مسئولان نه نشست تا شغلی برای او فراهم شود. صیاد […]

صیاد درویش مسلک یکی از جوانان بخش سیلوانای ارومیه میباشد که منتظر مسئولان نشست تا شغلی برای او فراهم شود. صیاد جوان ۲۲ ساله ساکن روستای برازان بخش سیلوانا می باشد که توانست…

صیاد درویش مسلک یکی از جوانان بخش سیلوانای ارومیه میباشد که منتظر مسئولان نه نشست تا شغلی برای او فراهم شود. صیاد جوان ۲۲ ساله ساکن روستای برازان بخش سیلوانا می باشد که توانسته است در عرصه لبنیات کارآفرینی کند و برای خود و برادرش شغل و درآمد ایجاد کند.

صیاد درگفتگو با خبرنگار سیلوانا نیوز می‌گوید :  چون بخش سیلوانای ارومیه یکی از مناطق مرزی و محروم می باشد و شغل اکثر مردم دامپروری و کشاورزی است و هیچ کارگاه لبنیاتی صنعتی  در بخش سیلوانا وجود ندارد لذا تصمیم بر آن گرفتم که یک کارگاه سنتی پیشرفته راه اندازی کنم اما چون مشکلات مالی فراوانی داشتم و اطلاعات کافی در این خصوص نداشتم و در حال تحصیل در دانشگاه بودم در یکی از کارخانه های لبنیاتی ارومیه شروع به کار کردم و تقریبا بعد از شش ماه این کار را به خوبی فرا گرفتم و نزدیک به دو سال در شهر ارومیه کار کردم و بعد از آن به شهرک دیزج آمدم و کار خود را همراه با برادرم در اینجا شروع کردیم.

کارآفرین جوان افزود : این کار را با ۱۰ کیلوگرم شیر که تقریباً با آن ۵ عدد ماست تولید می شود در یک مغازه چند در چند متری شروع کردم و بعد از مدتی میزان تولید خود را افزایش دادیم و محصولات با کیفیت تری تولید کردیم و خوشبختانه توانستیم یکی از کارگاه های موق لبنیاتی در بخش سیلوانا را راه اندازی کنیم.

محصولاتی که در این کارگاه تولید می‌کنیم ، از جمله آنها :ماست خامه ای (  که برای اولین بار در بخش سیلوانا تولید می شود)

ماست گاو ، ماست گاومیش و ماست گوسفندی
انواع خامه ، سرشیر، کره ، پنیر ، کشک ، دوغ و لور می باشند .

کارآفرین جوان از مشکلاتش میگوید:

حمل و نقل شیر برای ما بسیار سخت و دشوار می‌باشد البته این روزها گرانی قیمت شیر و مواد اولیه نیز بیشتر به ما فشار می آورد همچنین تعداد زیاد محصولات بی‌کیفیت و کمبود مشتری در بازار نیز از دیگر دغدغه‌های ما می‌باشد

صیاد در پاسخ به سوال خبرنگار سیلوانا نیوز در خصوص برنامه‌های اش برای آینده می ‌گوید :

امیدواریم که در آینده بتوانیم یک کارگاه بزرگ لبنیاتی در بخش سیلوانا ایجاد کنیم تا تعداد افراد بیشتری در این کارگاه مشغول به کار شوند و دغدغه‌های آنها کمتر شود ولی این کار به تنهایی امکان پذیر نیست و باید توجه خاصی به مردم بخش سیلوانا شود

درخواست کارآفرین جوان از سرمایه‌گذاران :
از سرمایه‌گذاران درخواست می‌کنم که در بخش سیلوانا در خصوص ساخت کارگاه های بزرگ لبنیاتی سرمایه گذاری کنند و قطعاً از این کار پشیمان خواهند شد زیرا تمام امکانات لازم در بخش وجود دارد همچنین امنیت بالا در بخش سیلوانا میزان موفقیت آنها را بالا خواهد برد.