محصولی که طعم شهد شیرین اشتغال را دارد
تاریخ: ۱۰:۰۶ :: ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
پرورش زنبور عسل/ اقتصاد مقاومتی در سیلوانا

سیلوانا نیوز : اقتصاد مقاومتی چیزی جز تکیه بر تولیدات بومی نیست آن هم با شناسایی فرصت ها و ظرفیت ها موجود منطقه و فعال کردن پتانسیل ها و راهکارهای ازجمله جذب سرمایه و سرمایه گذار بومی و غیربومی، پیگیری طرح‌ها و پروژه‌ها و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه های مالی منطقه تا بالابردن تولیدات […]

سیلوانا نیوز : اقتصاد مقاومتی چیزی جز تکیه بر تولیدات بومی نیست آن هم با شناسایی فرصت ها و ظرفیت ها موجود منطقه و فعال کردن پتانسیل ها و راهکارهای ازجمله جذب سرمایه و سرمایه گذار بومی و غیربومی، پیگیری طرح‌ها و پروژه‌ها و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه های مالی منطقه تا بالابردن تولیدات بومی…

سیلوانا نیوز : اقتصاد مقاومتی چیزی جز تکیه بر تولیدات بومی نیست آن هم با شناسایی فرصت ها و ظرفیت ها موجود منطقه و فعال کردن پتانسیل ها و راهکارهای ازجمله جذب سرمایه و سرمایه گذار بومی و غیربومی، پیگیری طرح‌ها و پروژه‌ها و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه های مالی منطقه تا بالابردن تولیدات بومی و هزاران استراتژی قابل اجرای دیگر به راحتی به دست می آید

بخش سیلوانا یکی از سرسبزترین مناطق استان می‌باشد که پوشش گیاهی بسیار خوبی با هزاران نوع گونه گیاهی دارد که خاصیت شهدزایی دارند، از همین رو عسل طبیعی به عنوان یک غذای محلی در بین مردم رواج دارد ، عسل هایی به صورت درختی یا صخره ای و کاملاً طبیعی در بخش سیلوانا یافت می‌شود که بهترین نوع در غرب کشور میباشد

امروزه زنبور داری به عنوان یکی از شغل های درآمدزایی مردم بخش سیلوانا می باشد عسل بسیار مرغوب تا کیلویی ۱۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود عسل یکی از محصولات غذایی با ارزش است که علاوه بر مصرف غذایی کاربرد دارویی هم دارد و تقریباً در درمان اغلب بیماری ها مفید است

بخش سیلوانا از ظرفیت های مناسبی برای تولید عسل برخوردار است صفر جان فزا کارآفرین اقتصاد مقاومتی که با همکاری و پشتیبانی پدرش اقدام به پرورش زنبور عسل کرده است، وی ضمن اظهار رضایت از شغل و ایجاد اشتغال برای دو برادرش که همزمان ۴ نفر در این شغل مشغول کار هستند به خبرنگار سیلوانا نیوز گفت در فصل سرما به دلیل کمبود جا زنبور عسل ها را جابجا نمی کنیم و در همان مکان با روکش کردن کندو ها سعی در گرم نگهداشتن شان داریم

این فعال اقتصادی افزود: میزان برداشت عسل به پربار بودن سال از لحاظ بارش وجود گل و گیاه منطقه و رسیدگی بیشتر به کندو ها بستگی دارد.
بخش سیلوانا به دلیل وجود کوه ها و مراتع و باغ های بسیار بزرگ و … برای زنبورداری بسیار مناسب است.زیرا در اول بهار زنبور ها از شکوفه های درختان و بعد از چند هفته از بوته‌های گل‌ و گیاهان این بخش استفاده میکنند و محصول بسیار با کیفیتی تولید میکنند.
وی با بیان اینکه بخش سیلوانا از کیفیت بالایی برخوردار است گفت از هر کندو به طور میانگین ۳ کیلوگرم محصول برداشت می‌شود

جانفزا مشکلاتش را اینگونه بیان کرد:
کمبود دارو ،گرانی شکر و نبود شکر یارانه‌ای همچنین نبود کارخانه‌های بسته‌بندی و نبود یک شرکت مشخص برای خرید محصول مشکلات اصلی ما میباشند که خواستار حمایت بیشتر از این بخش تولیدی هستیم
جانفزا ادامه داد: تعدادی از افراد هستند که شهرستانهای دیگر از جمله خوی با توجه به کیفیت بالای بخش سیلوانا هزاران زنبورعسل برای تولید محصول به بخش سیلوانا می‌آورند که خسارت های زیادی برای ما به بار می‌آورد زیرا نزدیک بودن مکان پرورش زنبور عسل باعث می شود که زنبور کشی انجام شود و زنبورها بسیار کم شوند.

وی با بیان اینکه تولید عسل باعث اشتغال زایی خوبی در بخش سیلوانا شده است گفت: من به همراه پدرم و دو برادرم به طور همزمان در کار تولید عسل در پرورش زنبور عسل کار می‌کنیم. پدرم در اول فقط چند کندو زنبور عسل داشت ولی بعد از چند وقت با کمی سرمایه گذاری و تلاش و هزینه هم اکنون نزدیک به ۳۶۰ کندو زنبور عسل داریم . نزدیک به ۵۰ عدد کندو فقط برای تولید عسل کاملا طبیعی نگه داشته ایم .که قیمت فروش آن نسبت به عسل دیگر گرانتر می باشد.
همچنین هیچ‌گونه کارخانه بسته بندی در بخش سیلوانا وجود ندارد و ما بسته بندی عسل را خودمان به صورت سنتی انجام داده همچنین برای فروش محصول خود به صورت دستی آن را به بازارهای اشنویه،دیزج ،زیوه و ارومیه برده و به فروش میرسانیم که اکثر مواقع محصول به صورت کامل به فروش نمی رسد و باعث ضرر در فروش می شود.

اقتصاد مقاومتی

اقتصاد مقاومتی

 

انتهای پیام/