از حدود سال ۹۰ و تنها چند ماه پس از کلنگ زنی و در حالی که مرحله اسکلت بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی ارومیه به سرعت انجام شد به یکباره ادامه احداث آن دچار توقف شد و این مشکل تا کنون حل نشده است.
۷ سال پیش درست در دیوار به دیوار یکی از محلات حاشیهنشین ارومیه که از بسیاری از امکانات بهداشتی درمانی و حتی زیرساختهای شهرنشینی محروم است احداث بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی ارومیه آغاز شد.
این مکان قبل از آغاز احداث این پروژه هم بیمارستان بود اما در یک پروسهای عجیب محل قرارگیری این پروژه محل اشکال سیاستمداران آذربایجان غربی قرار گرفت و به یکباره احداث این پروژه مهم درمانی متوقف شد و میلیاردها تومان سرمایهگذاری انجام شده در آن بلاتکلیف رها شد.
اگرچه در سالهای نخست احداث آن سیدحسن قاضی زاده هاشمی به عنوان وزیر بهداشت از پروژه بازدید کرد اما تلاشهای وی و استاندار وقت آذربایجان غربی برای گره گشایی از این پروژه به هیچ نتیجهای نرسید.
اظهار نظرهای گاه و بیگاه نمایندگان سابق و کنونی مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی مبنی بر واگذاری این پروژه به بخش خصوصی نیز به نتیجه نرسیده است.
تغییر کاربری بیمارستان ۴۵۰ تخت خوابی ارومیه
حتی موضوع تبدیل کاربری این پروژه به عنوان ساختمان اداری و ستادی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی نیز به هیچ نتیجه مشخصی نیانجامیده است.
همه این اتفاقات در حالی با بی توجهی دولت استمرار یافته که کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی در ساختمانهایی فرسوده و مستهلک در پرترافیکترین مناطق ارومیه بر سرکار خود حاضر میشوند یا حتی بعضاً دانشجویان این دانشگاه نیز از وضعیت خوابگاهی یا کلاسهای درس خود رضایت چندانی ندارند در حالیکه میتوانست با تغییر کاربری این پروژه هم فضاهای آموزشی و یا فضاهای اداری جدیدی ایجاد کرد و در اختیار شهروندان قرار داد.
گره گشایی از پروژه بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی ارومیه نیازمند معجزه
اگرچه به نظر بسیاری از شهروندان ارومیه ادامه احداث این پروژه حتی در جوار باغ رضوان نیز هیچ اشکالی نداشت، ولی به هر حال هماینک گره گشایی از این پروژه برای ادامه احداث بیشتر در انتظار معجزه است تا تدبیر و امید، چون اعتبارات اندکی تخصیصی به این پروژه از سالها پیش یا قطع شده و یا به گونه ای است که بنا به اظهار جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با این اعتبارات تا ۵۰ سال دیگر نیز نمیتوان بیمارستان را به بهرهبرداری رساند.
از منظر مردم مسئولیت شکست پروژه بیمارستان ۴۵۰ تخت خوابی شهید بهشتی ارومیه به عنوان بزرگترین بیمارستان رها شده شمال غرب ایران در ورودی این شهر از سمت اروپا همه دولتهای هشتم تا دوزادهم هستند و برایشان مهم است که بالاخره این پروژه دچار چه سرنوشتی خواهد شد.
ثبت دیدگاه