مناطق سیلوانا و صومای برادوست در نقاط صفر مرزی باید با تصویب دولت و نمایندگان مجلس تبدیل به بازارچه های مشترک بین ایران و کشورهای خارجی همسایه تبدیل گردد.
همین چند مدت پیش سرادر اوصانلو فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) عنوان داشت که باید بازارچه های مرزی راه اندازی شوند.
تا فرق کوله بر و قاچاقچی معلوم شود .
آیا فردی که مواد مخدر ؛ مشروبات الکی ؛ سلاح و مهمات قاچاق می کند کولبر است .
ساماندهی بازارچه های مرزی این ابهامات را از بین می برد .
در بازارچه های مرزی مبادلات کالاهای اساسی و ضروری صورت میگیرد ولی هر کسی که به دل کوه زد معلوم نیست چه چیزی با خود حمل می کند از مواد مخدر گرفته تا قاچاق انسان و … آن هم گاها بصورت مسلحانه در ارکان نظامی و دولتی هیچ کسی نمی گنجد .
دولت محترم باید به نقاط صفر مرزی نگاه ویژه ای داشته باشد . تبدیل این مناطق به بازارچه های مشترک می تواند اقتصاد شهر ارومیه را شکوفا کند .
باید برای اشتغال پایدار جوانان چاره ای اساسی اندیشیده شود . جوانان امروز با تحصیلات عالی دنبال شغل مناسب با امنیت خاص هستند که در نقاط صفر مرزی با ایجاد بازارچه های مشترک می توان به این مهم دست یافت .
“بازارچه مرزی سرو ارومیه هم از رونق خوبی برخوردار است. سرو که در ۵۵ کیلومتری شمال غرب ارومیه قرار دارد، هممرز با ترکیه است. یعنی سرو همسایه شهر وان ترکهاست. در سرو هم میتوان منتظر اجناس و کالاهای خوشجنس ترک بود.“
شاید این مطلب را بارها در جاهای مختلف خوانده باشید ولی مهم این است عدم مدیریت صحیح بازارچه مرزی مانند سرو عامل رکود این بازارچه است .
اجناس با قیمت های بالا و فقط بیشتر البسه زنانه و مردانه در سرو عرضه می شود و هیچ فروشگاه لوازم برقی و … وجود ندارد و همین موضوع ناکارآمدی بحث رونق این بازارچه است .
علاوه بر قیمت بالای کالاها ، قیمت های نجمومی اجاره بها و مغازه ها در سرو ارومیه بی داد می کند.
بازارچه های مرزی نجات اقتصادی منطقه و از جذابترین بازارهایی هستند که اشتغال جوانان هر کشوری را میتوانند داشته باشند ، بازارچه های مرزی پیشرفت ؛ عمران و آبادانی نقاط صفر مرزی می شوند .
بازارچههای مرزی به ما جوانان نوار مرزی ارومیه می تواند امکانات زیادی در سایه امنیت پایدار هدیه کند ؛ امکاناتی که بهطور عادی ما نمی توانیم در بن بست جعرافیایی و سیاسی امروز آن را بیابیم .
ثبت دیدگاه