معاون بازرسی ویژه فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا میگوید: آقا محسن [رضایی]تصمیم گرفت از سپاه خارج شود و شنید که آقا هم موافقت کردند. من و آقای قاسم سلیمانی و آقای مرتضی قربانی برای اینکه مانع از رفتن ایشان شویم، خدمت آقا رفتیم.
سردار محمدجعفر اسدی، معاون بازرسی ویژه فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا با بیان اینکه مهمترین دستاورد سپاه در مدیریت بحرانهای امنیتی و جنگ است که به عنوان دستاورد باید حفظ و در نظام آموزشی نهادینه شود، در کتاب «نقبی بر درسها و دستاوردهای جنگ» اظهار میدارد: این گفته آقا محسن [رضایی] که خدا برای ما کافیست، در ذهن همه بچهها نقش بسته بود. آقا محسنی که در بیابانهای مسجد سلیمان زندگی کرده و بعد وارد فضایی شده بود که هیچ سنخیتی با مسجد سلیمان نداشت و بعد نیز چنان مورد لطف خدا قرار گرفت که در مقابل همه ژنرالهای کره زمین نه فقط مقابل ژنرالهای عراق، قد علم کرد و نزد حضرت امام و مقام معظم رهبری جایگاهی والا پیدا کرد.
سردار اسدی کنار آیتالله خامنهای (رئیسجمهور ایران در دوران دفاع مقدس)
نظر رهبر انقلاب بعد از استعفای محسن رضایی از سپاه
او میافزاید: وقتی جنگ تمام شد و مدتی گذشت، آقا محسن [رضایی] تصمیم گرفت از سپاه خارج شود و شنید که آقا هم موافقت کردند. من و آقای قاسم سلیمانی و آقای مرتضی قربانی برای اینکه مانع از رفتن ایشان شویم، خدمت آقا رفتیم. آقا فرمودند: اگر من همین امروز هم بخواهم کسی را برای فرماندهی سپاه تعیین کنم، آقای محسن رضایی خواهد بود. این حرف به این معنا بود که ایشان آقا محسن را لایقترین فرد در کشور برای فرماندهی سپاه میدانند. سه روز بعد این حرف را در جلسهای عمومی نیز تکرار کردند.
پادگان گلف مرکز فرماندهی جنگ سپاه در جنوب بود که فرماندهان سپاه با حضور در این پادگان به تصمیمگیری در مورد عملیاتها میپرداختند
تعجب اسدی از بچهای که ترسیده بود وارد جنگ شود!
اسدی درباره خاطراتش از شهید حسن باقری از فرماندهان سپاه بیان میدارد: اولین بار شهید حسن باقری را زمانی دیدم که وارد گلف شده بودم. دیدیم بچهای روی چهارپایه ایستاده است و دارد به دیوار نقشه میزند. اولین چیزی که به ذهنم خطور کرد این بود که این بچه تا اهواز آمده است اما ترسیده وارد جنگ شود، الان هم دارد نقشه را به دیوار میزند. نقشه باید در دست باشد تا آن را ببینی. یعنی چه که آن را به دیوار میزند.
او ادامه میدهد: اما دیدم همین پسر جوانی که من روی آن حساب باز نمیکنم، کاغذ آ چهار را که واحد عملیات روی آن نوشته بود: «۲۰ درصد اطلاعات با ۸۰ درصد عملیات یکی است و این مساوی است با پیروزی ۱۰۰ درصد»، با دقت از روی در اطلاعات برداشت. گفتم: برادر برای چی این را برمیداری؟ گفت: این فرمول غلط است. گفتم: یعنی چی غلط است؟ گفت: آقا این فرمول نوشته است ۲۰ درصد اطلاعات. اطلاعات باید ۱۰۰ درصد باشد با ۲۰ درصد اطلاعات نمی شود کاری کرد.
سردار محمدجعفر اسدی سمت چپ تصویر
درباره سردار محمدجعفر اسدی بیشتر بدانید
محمدجعفر اسدی در سال ۱۳۲۲ در شیراز به دنیا آمد. او در اسفندماه سال ۱۳۵۸ به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. در سال ۱۳۵۹ و شروع جنگ تحمیلی، با مقداری تجهیزات و نیرو به جنوب رفت و مسؤولیت جبهه فارسیات را بر عهده گرفت. در سال ۱۳۶۰ به کمک مرتضی قربانی، فرماندهی محور ایستگاه هفت را تا پایان عملیات ثامنالائمه (ع) بر عهده گرفت. در عملیات طریقالقدس، تیپ امام حسن (ع) را تشکیل داد که با پایان عملیات، این تیپ نیز منحل شد.
در عملیات فتحالمبین مسؤولیت سازماندهی و اعزام نیروی جنوب را پذیرفت و با حسن باقری و غلامعلی رشید در گلف همکاری کرد. در عملیات بیتالمقدس به عنوان رئیس ستاد قرارگاه فتح به فرماندهی غلامعلی رشید منصوب شد. از تیرماه ۱۳۶۱ فرماندهی تیپ ۳۳ المهدی (عج) را بر عهده گرفت. در سال ۱۳۶۵ این تیپ به لشکر تبدیل شد و او تا پایان دفاع مقدس، در این سمت باقی ماند. اسدی در سال ۱۳۷۰ از لشکر ۳۳ المهدی تودیع و به عنوان فرمانده لشکر ۱۹ فجر معرفی شد. او فرماندهی سپاه پنجم عاشورا در استان آذربایجان شرقی، جانشین فرماندهی نیروی زمینی سپاه و جانشین بازرسی ستاد کل نیروهای مسلح را در کارنامه دارد. او اکنون به عنوان معاون بازرسی ویژه فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا (ص) اشتغال دارد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه