چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت ×
ژاپن به جمع مدعیان ساخت داروی کرونا پیوست
20 فروردین 1399 - 2:22
شناسه : 9289
19

پکن-ایرنا- ژاپن هم بعد از آمریکا، چین و شماری دیگری از کشورهای جهان از آزمایش دارویی برای درمان کرونا به نام «آویگان» خبر داده است. گزارش تلویزیون ژاپن حاکی است این کشور و ترکیه بر اساس تحقیقاتی که در سال ۱۹۹۸ میلادی روی داروها انجام داده اند در حال استفاده از دارویی به نام آویگان […]

ارسال توسط :

پکن-ایرنا- ژاپن هم بعد از آمریکا، چین و شماری دیگری از کشورهای جهان از آزمایش دارویی برای درمان کرونا به نام «آویگان» خبر داده است.

گزارش تلویزیون ژاپن حاکی است این کشور و ترکیه بر اساس تحقیقاتی که در سال ۱۹۹۸ میلادی روی داروها انجام داده اند در حال استفاده از دارویی به نام آویگان یا «فاوی پیراویر» هستند.

این در شرایطی است که هیچکدام از داروهایی که کشورهای مختلف مدعی تاثیرات فراوان آن برای درمان کرونا شده اند نتوانسته اند باعث ریشه کنی این ویروس شوند که صدها هزار نفر را در سراسر دنیا مبتلا کرده و هر روز هم بر شمار آنها افزوده می شود.

«کاتسونوبو کاتو» وزیر بهداشت ژاپن هم ضمن تایید اینکه هیچ دارویی در جهان نتوانسته است این ویروس را از بین ببرد، ابراز امیدواری کرده است دستکم با داروی فاوی پیراویر که فعلا در دسترس است بتوان به درمان کمک کرد.

شرکت داروسازی تویاما از زیرمجموعه های شرکت فیلمسازی فوجی ژاپن که این دارو را ساخته است در حال همکاری با ده ها کلینیک و تولید کننده است تا در موارد اضطراری بتوان آویگان را برای درمان بیماران مبتلا به کرونا بکار گرفت و شینزو آبه نخست وزیر این کشور هم آن را داروی استاندارد ژاپن برای درمان کرونا معرفی کرده است.

هنوز دلیل و مدرک قانع کننده ای در دسترس نیست که ثابت کند این دارو برای درمان کرونا موثر است زیرا نتایج آزمایش های کلینیکی آن دستکم تا سه ماه دیگر اعلام خواهد شد.

جانگ شینمین از وزارت علوم چین بر این باور است که فاوی پیراویر برای درمان بیماران در شهر ووهان کانون شیوع بیماری موثر بوده است.

او می افزاید که کرونای برخی از کسانی که از این دارو در چین استفاده کردند بعد از ۴ روز منفی شد در صورتی که اصولا این مدت باید بیش از ۱۱ روز باشد اما این ادعا و نتایج آن هنوز به صورت عمومی اعلام نشده است.

فاوی پیراویر در سال ۲۰۱۴ میلادی برای درمان ایبولا نیز استفاده شد و توانست نرخ مرگ و میر را از ۳۰ درصد به ۱۵ درصد کاهش دهد و ژاپن امیدوار است برای کاهش نرخ مرگ و میر کرونا ۱۹ نیز موثر باشد.

بعد از انتشار چنین اخباری درباره داروهای ضد ویروس ، اندونزی نزدیک به ۵ هزار دوز از داروی آویگان را وارد کرده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.