محمد آقایارلو در گفتگو با خبرنگار سیلوانانیوز:
رسانه رکن چهارم در دمکراسی است و مردم همانند داشتن حق آزادی و زندگی کردن و مسکن و … حق دارند رسانه و مطبوعات نیز داشته باشند. باید جایی وجود داشته باشد که حرف هایشان در آن گفته شود به طبع همه مردم در کشور بر اساس قانون اساسی حق داشتن رسانه را دارند، همانطور که گروه های سیاسی می توانند رسانه داشته باشند مردم نیز حق دارند که رسانه داشته باشند.
وی افزود : رسانه وقتی متولد می شود همزمان شاهد برکات دیگری در کنار آن نیز هستیم، شاید وجود خود رسانه باعث ایجاد امنیت نباشد ولی برکات و تبعاتی که رسانه در منطقه دارد قطعا بر روی امنیت پایدار نقش خواهد داشت. به عنوان مثال رسانه ی سیلوانانیوز را اگر در نظر بگیریم ، درگذشته اسمی از سیلوانا وجود نداشت و سالهاست که کشور،استان و شهر ما دچار یک فضای رسانه ای بیمار است، در شهر خبرنگاری نداریم که نسبت به خبرنگار بومی بتواند گزارش خوبی از سیلوانا تهیه کند ولی فرد بومی منطقه با تعصب و آشنایی کامل نسبت به منطقه میتواند گزارش بهتری تهیه کند.
اقایارلو بیانکرد: وجود رسانه ی سیلوانانیوز در منطقه باعث شد که ما شاهد توجه حاکمیت و توجه مسئولین به بخش سیلوانا باشیم، در سال های گذشته در زمان بارش برف چندین روز بعد از بارش راه های این بخش بسته بود و باز نمی شد و مسئولین خبر نداشتند ولی وجود رسانه مستقل و آزاد باعث می شود که انتقال داده ها و حقیقت به مدیران دسته بالا شریعتر و حساسیت سازی در خصوص موضوعات باعث می شود که مشکلات منطقه زودتر حل شود
نخبه ی رسانه ای کشور افزود : در بحث نخبه پروری نیز با وجود تولد رسانه هایی همچون سیلوانانیوز در بخش سیلوانا باعث نخبه پروری در بخش سیلوانا می شود ، جوانان باسواد زیادی در نوار مرزی وجود دارند که هم نویسنده و هم خیلی مستعد بودند ولی جایی وجود نداشت که بتوانند حرف بزنند و بستر آن فراهم نبود
وی عنوان کرد: در تمام دنیا در بحث امنیت اگر صدای مردم شنیده شود و به آن توجه شود، آنها مردمی هستند که کشورشان را دوست دارند و اگر به آنان توجه نشود شاید موجب معضلات و چالش ها شوند اما ظهور رسانه در منطقه بسیار خوب بوده است. ولی سیلوانا نیز به طبع استان و کشور دچار سیستم نامناسبی برای رسانه شده است ، مردم در خصوص رسانه و خبر واقعی باید مطالعات زیادی داشته باشند ، ما شاهد رسانه های غیر رسمی زیادی هستیم که با وجود بستر تلگرام در شبکه های مجازی ایجاد شده است، ولی مردم توجه داشته باشند تفاوت رسانه رسمی و غیر رسمی در چه چیزی است ؟ آیا می توان هر خبری را در بخش سیلوانا استناد کرد با وجود تعدد رسانه ها ؟؟
اقایارلو خاطرنشان کرد : در بعضی رسانه های غیر رسمی اخباری درج میشود که باید مردم توجه کنند که آیا این رسانه رسمی است، اصلا مجوز دارد این نوع رسانه ها در شهر ارومیه و حتی در سیلوانا نیز وجود دارند
درخواست نخبه جوان ارومیه از مردم : از مردم بخش سیلوانا و نوار مرزی میخواهم که حتما درشناخت منبع خبر دقت کنند
پیام اقایارلو برای مردم به عنوان یک جوان موفق: من در یکی از دانشگاه های خارج از کشور تحصیل کرده ام ولی کشور بستر بسیار خوبی برای موفقیت دارد و باید همه به دنبال سرنوشتی که در انتظار داریم بریم و نباید منتظر نشست. با توجه به معضل بیکاری باید نگاه خود را به زندگی عوض کنیم تمام جوانان منتظر نشسته اند که کسی به دنبالشان بیاید ولی هیچکس نخواهد آمد. تمام کسب و کار های موفق دنیا کسب و کارهایی هستند که به صورت خصوصی فعالیت میکنند و خودشان این شغل را ایجاد کرده اند .
وی ادامه داد : من کار خود را با نوشتن اخبار بسیار ساده آغاز کردم و دقیقا دنبال شغلی رفتم که به آن علاقه داشتم و از تمام جوانان مخصوصا جوانان و نخبه های بخش سیلوانا میخواهم که به دنبال هدفی مشخص گام بردارند.
ثبت دیدگاه