پنجشنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 5 December , 2024 ساعت ×
14 آبان 1403 - 22:38
شناسه : 21222
2

عتباتی گفت:مدیران دستگاههای اداری و اجر ایی استان باید در موعد قانونی نسبت به پرداخت دیون اقدام کنند تا منجر به توقیف حساب آنها و تحمیل اضافه پرداخت به بیت المال نشود. جلسه بررسی موضوع برداشت از حساب های ادارات توسط اجرای احکام دادگستری با حضور رئیس کل دادگستری، دادستان مرکز استان، مدیران قضایی، اجرایی […]

ارسال توسط :

عتباتی گفت:مدیران دستگاههای اداری و اجر ایی استان باید در موعد قانونی نسبت به پرداخت دیون اقدام کنند تا منجر به توقیف حساب آنها و تحمیل اضافه پرداخت به بیت المال نشود.
جلسه بررسی موضوع برداشت از حساب های ادارات توسط اجرای احکام دادگستری با حضور رئیس کل دادگستری، دادستان مرکز استان، مدیران قضایی، اجرایی و نظارتی استان صبح روز یکشنبه ۱۳آبان در سالن امامت دادگستری استان برگزار شد.
دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه با گرامیداشت یادوخاطره شهدای۱۳ آبان و امام شهدا گفت:روز ۱۳ آبان بعنوان روز مبارزه با استکبار است و یادآور بصیرت، شجاعت و اقدامات ارزشمند مردم فهیم ایران خصوصاً دانشجویان و دانش آموزان انقلابی است.
عتباتی از مدیران حاضر در جلسه تشکر و گفت: همراهی و هماهنگی در استان بسیار خوب است و همه برای حل مشکلات و پر کردن خلاءها و کمبودهای استان تلاش می کنند.
وی افزود، دستگاه قضایی استان نقش مهمی در پیشبرد برنامه ها دارد چه در حمایت از تولید در کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری، چه در شورای حفظ حقوق بیت المال و چه در شورای دستگاههای نظارتی حامی اقدامات قانونی مدیران اجرایی و اداری است.
مقام ارشد قضایی استان اضافه کرد، دستگاه قضایی در بادی امر با تفاهم و تعامل در کنار مدیران است و در مواردی که ترک فعل یا تخلفی ملاحظه کند بدون مماشات وارد عمل می شود تا کارها در کانال قانونی خود پیش رود.
عتباتی به دستور کار جلسه اشاره و گفت: برداشت از حسابهای ادارات در مقام اجرای حکم توسط واحد اجرای احکام دادگستری تنش هایی به وجود آورده است و آثار و تبعاتی دارد که در برخی مواقع موجب اضافه پرداخت از بیت المال می شود و این امر به هیچ وجه از مدیران پذیرفته نیست و می بایست در زمان مقرر قانونی در جهت اجرای احکام اقدامات لازم قانونی را انجام دهند.
رئیس کل دادگستری استان اضافه کرد، ۲هدف و نتیجه از این جلسه در نظر است اول شرایط و اقتضائات کار مدیران در مواجه با مشکلات تبیین شود و دوم درآمدهای استان در بودجه تخصیصی به استان برای پیشبرد پرونده ها و نیازمندیهای استان تخصیص یابد.
عتباتی تمثیلاً به وضعیت نامطلوب جاده بین المللی و ترانزیتی پایانه گمرکی ماکو بازرگان اشاره و گفت: این جاده که در واقع دروازه تجارت ایران به اروپاست وضعیت بسار نامطلوبی دارد و نیازمند اصلاحات از جمله تعریض می باشد در حالیکه درآمدهای زیادی که از طریق گمرکات استان حاصل می شود وفق قانون به استان تخصیص پیدا نمی کند.
عتباتی تکلیف کرد کارگروهی متشکل از بازرسی، برنامه و بودجه، دیوان محاسبات، امو اقتصادی و دارایی و دادگستری با مسولیت معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تشکیل و در سریعترین زمان به بررسی موضوعات و پرونده های محکومیت ادارات بپردازند و گزارش امر را جهت اتخاذ تدابیر بعدی ارسال نمایند.
مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم در این جلسه گفت: در پرونده های منتهی به محکومیت ادارات مدیر مکلف است در مهلت ۱۸ماه قانونی نسبت به پرداخت محکومیت و فراهم کردن موجبات اجرای حکم اقدام نمایند والا مسئولیت دارند که چرا به الزام قانونی خود عمل نکرده است و موجبات افزایش بدهی یا محکومیت دستگاه مربوطه شده است.
مجیدی اضافه کرد، مجموعه های انتظامی استان قبل از توقیف اعلام کنند که آیا حسابهایی که قصد توقیف هست آیا قابلیت توقیف دارد یا خیر؟
مجیدی به مدیران ادارات و دستگاههای اجرایی تاکید کرد در تنظیم قراردادها نهایت دقت را بنمایند که حقوق دولتی به نحو شایسته تامین شود و از هر گونه تضییع بیت المال جلوگیری شود.
در ادامه جلسه اعضای حاضر به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.