بهروز محبی اظهار کرد: رئیس جمهور در دیدار با نمایندگان و در اظهاراتی که اخیرا داشتند بر ضرورت متناسب سازی حقوق و تورم تاکید کردند. در دولت گذشته اتفاقی افتاد و ما قلهای را در علوم پزشکی ایجاد کردیم که نتیجتا حقوق قابل توجهی به قسمتی از مجموعه علوم پزشکی پرداخت میشد. در ادامه اعضای هیات علمی دانشگاهها خواستار همسان سازی شدند و بعد آموزش و پرورش این درخواست را مطرح کرد و این دومینو کماکان آغاز شد که کار درستی نبود.
وی افزود: اگر قرار است متناسب سازی صورت گیرد همانطور که رئیس جمهور تاکید کردند باید همه گروههای شغلی را شامل شود و این از الزامات کشور است.
همین الان خانوادهای حقوق کارمندی چهار یا پنج میلیون تومان که زیر خط فقر است دریافت میکند و عادلانه نیست که در مقابل عدهای افزایش حقوق ۱۰، ۱۵ میلیون تومانی داشته باشند در حالیکه عدهای با حقوق حداقلی امرار معاش میکنند. پس این سخن درستی است که اگر قرار است اتفاقی بیفتد باید برای همه لحاظ شود.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: در آینده به واسطه شرایطی که ایجاد شده و توقعاتی که برای اقشار مختلف به وجود آمده حاکمیت و دولت باید بتوانند منابع را به صورت جدی افزایش دهند. این میتواند از مسیرهای متعدد، متنوع و متمایز انجام شود. مثل افزایش پایه مالیاتی و جذب مالیات از کسانی که سالها فرار مالیاتی داشتند و در مقابل حذف برخی هزینههای غیر ضروری و فروش اموال دولت نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
محبی با بیان اینکه فروش نفت و خنثی سازی تحریم باید در دستور کار قرار گیرد، ادامه داد: کشور ما این ظرفیت را دارد و ما اگر بتوانیم این محاصره را چه در وین، چه در پکن و چه در کشورهایی که ارتباط راهبردی با ما دارند بشکنیم میتوانیم این فضا را ایجاد کنیم.
پایان/
ثبت دیدگاه