شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت ×
سرعت کم تنور گردان برخی نانوایی های متخلف ارومیه باعث ایجاد صف های طولانی شده است
10 آذر 1399 - 12:40
شناسه : 10458
14
اختصاصی سیلوانانیوز

صف های طولانی تهیه نان لواش در شهر ارومیه در وضعیت قرمز ویروس منحوس کرونا صدای شهروندان را درآورده است که علت بر میگردد به برخی از تخلفات توسط عده ای معدود در نانوایی های ارومیه که سرعت پخت دستگاه را پایین می آورند تا سهمیه روز تمام نشده ، ساعت کار نانوایی تمام شود. […]

ارسال توسط :

صف های طولانی تهیه نان لواش در شهر ارومیه در وضعیت قرمز ویروس منحوس کرونا صدای شهروندان را درآورده است که علت بر میگردد به برخی از تخلفات توسط عده ای معدود در نانوایی های ارومیه که سرعت پخت دستگاه را پایین می آورند تا سهمیه روز تمام نشده ، ساعت کار نانوایی تمام شود.

در ابتدای نوشتار از تلاش های فرماندار محترم ارومیه و کلیه ی عوامل عزیز و دخیل در تهیه و آماده سازی نان مردم شهر ارومیه ، که در تلاش هستند به بهترین صورت و کیفیت ممکن نان در سفره های مردم عزیز قرار گیرد تشکر کنگرده و خسته نباشید عرض کنیم.

دولت ، مدیران نظارتی و بازرسی هم نمی توانند با برخی افراد سودجو و حیله گر مقابله کنند.

امروز برای تهیه نان به یکی از نانوایی ها شهر مراجعه کردم .

بنده همیشه در نانوایی ، اگر نان بسته ای آماده هم باشد . منتظرم می مانم تا نان گرم به خانه ببرم.

نمی دانم چرا علاقه دارم ! خودم ببینم ،نان را شاطر از تنور در بیاورد و بسته بندی کند و من باید نان گرم به خانه ببرم.

امروز متوجه شدم همیشه یک دقیقه نشده بسته ده هزار تومانی آماده میشد.

امروز کلی مردم در صف هستند. ولی متاسفانه

هر بسته ده هزار تومانی بیش از ۵دقیقه طول می کشد.

خدایا چرا اینطور شده است .

مردم عزیز هم در صف نانوایی منتظر و هر لحظه در این اوضاع قرمز کرونایی صف طویل تر می شود.

از صاحب نانوایی سوال کردم.

خدایی نکرده دستگاه مشکل دارد ، چرا سرعت چرخش تنور گردون نانوایی اینقدر پایین است ؟

صاحب نانوایی با لحنی تند جواب داد؛ این فضولی ها به شما ربطی ندارد هر کجا تنور گردونش سرعتش ، زیاد است برو نانت را از آنجا تهیه کن

 

متعجب و حیرت زده شدم !!!

 

از لحن بی ادبانه ، تند و آشفته صاحب نانوایی

حتما این آشفتگی حکایتی دارد.

از یکی از دوستانم که قبلاً پدرش صاحب نانوایی بود سوال کردم .

جواب دوستم واقعا نشان می داد که که با کسی که به حرام خواری عادت کرده است و به هر صورت ممکن می خواهد تخلف کند ، نمی شود جلوداری و برخورد کرد .

چون از یک راهی دنبال ، دور زدن بازرسی ها و داشتن سود بیشتر است .

تازه متوجه شدم نانوایی ها ساعت مشخص کاری دارند و سهمیه خاص آرد مشخص و بر حسب رنج مشخص برخی نانوایی ها سرعت چرخش تنور گردن را کم می کنند تا در ساعت مشخص با نان پخته شده کم تر از سهمیه نانوایی , نانوایی را تعطیل کنند و دنبال فروش آراد در بازار آزاد هستند.

انتهای پیام/

فرید قاسمی

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.