سه شنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۰ 18 ذو الحجة 1442 Tuesday, 27 July , 2021 ساعت ×
محققان چینی واکسن خوراکی برای کرونا ساختند
26 فوریه 2020 - 10:35
شناسه : 8961
3

محققان چینی یک واکسن خوراکی برای ویروس کرونا ساخته اند محقق ارشد این پژوهش ۴ دوز از آن را مصرف کرده و تا به حال عوارضی نداشته است. به نقل از  گلوبال تایمز، «هوانگ جینهای» استاد دانشگاه تیانجین و رهبر این پروژه است. او خود ۴ دوز از این واکسن را مصرف کرده و هیچ […]

ارسال توسط :

محققان چینی یک واکسن خوراکی برای ویروس کرونا ساخته اند محقق ارشد این پژوهش ۴ دوز از آن را مصرف کرده و تا به حال عوارضی نداشته است.

به نقل از  گلوبال تایمز، «هوانگ جینهای» استاد دانشگاه تیانجین و رهبر این پروژه است. او خود ۴ دوز از این واکسن را مصرف کرده و هیچ عوارضی نداشته است.

دانشگاه تیانجین اکنون به دنبال شرکای تجاری است تا آزمایش های بالینی واکسن را انجام دهد.

این واکسن خوارکی از ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) ساخته شده است. این ماده مهم‌ترین مخمر صنعتی برای تولید محصولات بیوشیمیایی، پروتئین‌های نوترکیب وپروتئین تک‌یاخته است. ساکارومیسس سرویزیه که به مخمر نان نیز معروف است.

در این فرایند مخمر ساکارومایسس سرویزیه خوراکی به عنوان حامل استفاده شده  که پروتئین  اسپایک ویروس کرونا را هدف می گیرد و آنتی بادی هایی برای مقابله با کووید ۱۹ می سازد.

هوانگ و همکارانش نمونه های اولیه از این واکسن خوراکی را به شکل کپسول، قرص و به شکل دانه های ریز ساخته اند.

به گفته هوانگ این واکسن سطح ایمنی بالایی دارد، استفاده از آن ساده است و می توان آن را به سرعت در مقیاس وسیع تولید کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.