محققان چینی یک واکسن خوراکی برای ویروس کرونا ساخته اند محقق ارشد این پژوهش ۴ دوز از آن را مصرف کرده و تا به حال عوارضی نداشته است.
به نقل از گلوبال تایمز، «هوانگ جینهای» استاد دانشگاه تیانجین و رهبر این پروژه است. او خود ۴ دوز از این واکسن را مصرف کرده و هیچ عوارضی نداشته است.
دانشگاه تیانجین اکنون به دنبال شرکای تجاری است تا آزمایش های بالینی واکسن را انجام دهد.
این واکسن خوارکی از ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) ساخته شده است. این ماده مهمترین مخمر صنعتی برای تولید محصولات بیوشیمیایی، پروتئینهای نوترکیب وپروتئین تکیاخته است. ساکارومیسس سرویزیه که به مخمر نان نیز معروف است.
در این فرایند مخمر ساکارومایسس سرویزیه خوراکی به عنوان حامل استفاده شده که پروتئین اسپایک ویروس کرونا را هدف می گیرد و آنتی بادی هایی برای مقابله با کووید ۱۹ می سازد.
هوانگ و همکارانش نمونه های اولیه از این واکسن خوراکی را به شکل کپسول، قرص و به شکل دانه های ریز ساخته اند.
به گفته هوانگ این واکسن سطح ایمنی بالایی دارد، استفاده از آن ساده است و می توان آن را به سرعت در مقیاس وسیع تولید کرد.
ثبت دیدگاه