کیفیت نان نانوایی های شهر ارومیه واقعاً خوب نیست . این کیفیت کم و پایین نان ، تا جایی پیش رفته است که استاندار محترم استان آذربایجان غربی هم خودش تایید کرده است .
نانی که بی کیفیت فقط در تنور نانوایی های ارومیه می سوزد .
نان برخی نانوایی ها به قدری جوش شیرین دارد که خشک خشک است و فقط آب پارچی به مدت چند دقیق اثر گذار است.
شاطرها و کارگران نانوایی ها در ارومیه اکثرا عادت به شلختگی دارند ، انگشت شمار هستند نانوایی هایی که لباس مرتب و یک دست سفید تمیز بپوشند.
مرد انتظار دارند نانی که سر سفره هایشان می رود لااقل کیفیت داشته باشد ، نانوایی ها ارومیه گاها خودشان قیمت های پایه را می گذارند .
نان روغنی های ارومیه اکثرا نان روغنی مخصوصی ارائه می دهند که به خدا تازه در حد نان روغنی معمولی است ؛ مگر می شود اعتراض هم کرد .
نانوایی های عزیز ؛ از روزی که من یادم می آید گله مند بودند چه آن وقتی که سهمیه آرد را مخفیانه ، در بازار آزاد قاچاقی می فروختند و چه حالا که با بالا بردن قیمت ها باز گله مند هستند.
مردم به خدا حق دارند .باید کسی به داد مردم برسد.
اگر کیفیت این نانوایی های ارومیه خوب بود ، کار به جایی نمی رسید که استاندار محترم آذربایجان غربی هم اعتراض نکند.
به امید بازرسی مداوم مسئولات اداره آرد و غلات ارومیه و استان تا شاید فرجی اتفاق بیفتد و نان با کیفیت سر سفره های مردم برود.
ثبت دیدگاه